Betaniahemmet, Gruppbostäder och Daglig verksamhet för LSS

FÖRENINGEN BETANIAHEMMET SÖKER

Söker Habiliteringspersonal Till Båtstenarnas gruppbostad

  • Tillsvidare:80 %
Tillträde/anställningstid: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Vaken natt tjänstgöring

Individuell lönesättning

Föreningen Betaniahemmet erbjuder boende med särskild service och daglig verksamhet för vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar och/eller autismspektrumtillstånd. Verksamheterna är belägna i Västra Göteborg, Mölndal och Härryda. Föreningens dryg 250 medarbetare ska erbjuda ett stöd som ger möjlighet för varje brukare att uppleva god livskvalité

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på en servicebostad med 5 lägenheter som är belägen i Askim. Målgruppen är personer inom autismspektrum med ett utmanande beteende och ett omfattande behov av personligt stöd, både i omvårdnad, kommunikation och i social interaktion. Vi arbetar efter individuella mål och som medarbetare kommer Du att vara aktiv i arbetslaget vad det gäller att planera och arbeta för de mål som finns kring individerna. Dokumentation är en viktig del i vårt arbetssätt, där vi kan följa de uppsatta målen för att kunna åtgärda och göra förbättringar vid behov. Vi arbetar för att göra vardagen tydlig och förutsägbar, vilket innebär att vi arbetar för att bemötande och förhållningssätt är individanpassat och utförs så lika som möjligt för att skapa trygghet. Arbetet utgår från ett lågaffektivt förhållningssätt. Arbetsledning finns för att stödja och vägleda medarbetarna i det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett intresse av att arbeta med målgruppen och tycker att det är spännande och roligt att arbeta med personer som har ett utmanande beteende. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer inom autismspektrum och med ett utmanande beteende. Du är trygg i dig själv, har stort tålamod och har lätt för att samarbeta. Du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett respektfullt bemötande. Du har adekvat utbildning, vård och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska vara bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och B-körkort är meriterande.

Villkor Innan anställning skall utdrag från belastningsregister godkännas.

Sista ansökningsdag: 2017-11-30, märk ansökan med ”Båtstenarna, natt tjänst 2017”

Intervjuer görs löpande under ansökningstiden.Ansökan skickas eller lämnas till:
Skickas eller lämnas till:
Föreningen Betaniahemmet
Jessica Hasselqvist
Box 1124
436 23 ASKIM
Eller: jessica.hasselqvist@askimsviken.com
Upplysningar
Enhetschef Jessica Hasselqvist 0703-236203
Habiliteringsledare Sofia Andersson 0702-345333
Facklig kontakt Kommunal Mikael Jonsson 0735-953817
Facklig kontakt Vision